Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

CIJELA SRBIJA U SUZAMA: Srpski pjevač se nalazi u teškom stanju! Sada je stavljen na kiseonik! – Pretraga

CIJELA SRBIJA U SUZAMA: Srpski pjevač se nalazi u teškom stanju! Sada je stavljen na kiseonik!

Svako od nas je svjestan cinjenice da je koronavirus poceo uzimati maha, te da se ova situacija otela kontroli. Naime, radi se o mnogo vecem broju zarazenih osoba u cijelom svijetu, a najvise na Balkanu. To je veoma vidljivo u nasoj regiji, a situacija je posebno kriticna u Srbiji, kao i u Bosni i Hercegovini. Naime, na internetu mozemo vidjeti sve vise poznatih licnosti koje se oglasavaju da su pozitivne na koronavirus. Nedavno smo dobili informaciju da je pjevac Miki Mecava smjesten u kovid bolnicu u Areni.

On je svima otkrio da se nalazi u teskom stanju sto je mnoge osobe uplasilo. Kako saznajemo, u jednom trenutku je poceo izbacivati krv kroz usta, te su prvi dani njegovog lijecenja bili veliki kosmar. Naime, ovaj pjevac je nakon 14 dana izasao iz bolnice u Areni, te su mnogi mediji pisali kako je on izasao bez dozvole. Na kraju se ispostavilo da to nije bilo tako, vec da se radi o velikoj lazi. Pored ove vijesti je cijelu estradu pogodilo to da je poznati menadzer Bor Lalevic izgubio bitku sa koronavirusom, te da je preminuo od posljedica iste. Naime, cijela javnost je bila sokirana ovom vijescu, jer je rijec o mladom covjeku.

Danas smo opet dobili slicne vijesti, te se radi o pjevacu Marku Simcicu koji je saznao da je pozitivan na Covid-19. On se nekako uspio javiti iz bolnice, te je izjavio da se nalazi u veoma losem stanju. Nakon sto je potrazio pomoc od ljekara, ovaj pjevac je upucen u Infektivnu kliniku. Marko trenutno ima problema sa otezanim disanjem, te je iz tog razloga prikljucen na kisik.