Darko Lazić oduševio sve nakon poziranja ispred novog auta! Mnogi se dive njegovom izgledu!

Kao sto i sami mozete vidjeti, mnogi pjevaci i pjevacice su postali glavna meta svih medija. Naime, javnost mnogo zanima njihov privatan zivot, kao i zivot njihovih porodica. Postoji veoma mali broj slavnih koji se ne zele eksponirati u javnosti, niti zele pricati mnogo o svojim porodicama. Darko Lazic je jedan vremenski period bio konstantno na naslovnim stranama zbog svih desavanja. Svima je vec poznato da je on imao tesku saobracajnu nezgodu, ali i prije toga je imao privatne probleme.

Naime, on se dugo vremena nije pojavljivao na drustvenim mrezama, te je nakon dugo vremena odlucio objaviti fotografiju sa kojom je odusevio cijelu javnost. Nakon ove fotografije su svi ostali sokirani, a to je sve zbog njegove transformacije, jer ga mnogi ne mogu prepoznati. Svi ljudi imaju isto misljenje, a to jeste da Darko Lazic ne lici na sebe, te su svi odusevljeni zbog toga sto je uspio uciniti.

Za sve one koji nisu znali, Darko je nakon saobracajne nezgode zadobio teske tjelesne povrede koje su mu ostavile velike posljedice. Kako bi mogao nastaviti sa normalnim nacinom zivota, on je morao izgubiti visak kilograma. Mnogima je vec poznato da nije ni malo lako izgubiti visak kilograma. Darko je uspio postici optimalnu kilazu sto je sve ostavilo bez komentara. Kada je to uspio, on je odlucio promijeniti i imidz, kao i boju kose. Danas vam donosimo fotografiju na kojoj mozete pogledati kako Darko izgleda.