Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Dogodila se RACIJA U DVORCU najpopularnije SRPSKE PJEVAČICE! Pogledajte šta je policija zatekla! – Pretraga

Dogodila se RACIJA U DVORCU najpopularnije SRPSKE PJEVAČICE! Pogledajte šta je policija zatekla!

Kao sto i sami mozete vidjeti, mnoge zvijezde su postale glavna meta medija, a najvise se radi o pjevacima i pjevacicama koji imaju veoma turbulentnan privatan zivot. Naime, javnost mnogo zanimaju desavanja u njihovim zivotima, kao i zivotima njihovih porodica. Postoji veoma mali broj onih koji se ne zele eksponirati u javnosti, niti zele da svi gledaju njihovu porodicu i da znaju svaki njihov korak. Mi smo sigurni u to da se po naslovnoj fotografiji mogli otkriti o kojoj popularnoj pjevacici je rijec.

Svima je vec poznato da je ona veoma bogata, te da se udala za bogatog covjeka, a pored toga mnogo nasih pjevaca ne zivi u velikom dvorcu, te postoji veoma mali broj takvih. Takodjer ste u naslovu mogli vidjeti o cemu se radi u ovom clanku, a mi vam u nastavku teksta donosimo detalje situacije u kojoj se nasla nasa poznata pjevacica. Za sve one koji nisu znali, Dragana Mirkovic zajedno sa svojom porodicom zivi u dvorcu u Austriji, a kada su radili renovaciju jednog dijela dvorca njima je usla racija.

Radi se o tome da je firma koja je radila renovaciju dvorca zaposljavala radnike ilegalno, te ih je inspekcija, kao i policija dugo vremena pratila. Kao da su cekali kome ce raditi dvorac, te se Dragani dogodila ta nesreca da joj racija udje. Naime, Toni i Dragana su se odmah nakon ovog dogadjaja oglasili za medije, te su istakli da ne znaju ko je radio, te da su imali dogovore samo sa sefom firme.