HAOS ! DA LI JE MOGUĆE DA SE OVAKO DAME OBLAČE ? Ljudima je muka od ovoga !!

Svi zivimo u vremenu koje je jako cudno po mnogo toga. Sve je drugacije nego li je to prije bio slucaj. Moda je takodje nesto o cemu bi se dugo dalo raspravljati. Naime, odjece koje zene vole da oblace tokom ljeta je nesto sto se ne moze opisati. Svjesni smo da svako ima razliciti ukus, kao i cinjenica da zene uvijek imaju i nadju neki razlog kako bi kupile neke od krpica kao i neku obucu jer im toga nikada nije dosta, i vrlo cesto se desava da sve dame nisu jednostavno zadovoljne odjecom koju imaju, dok sa druge strane, jako veliki broj to jeste. Veliki borj muskaraca ima dva para pantalona, tri majice, dvije kosulje i to je to.

Danasnja tema je o odjevnim predmetima, koje mnoge zene jako vole da nose i to je itekako popularno u cijelom svijetu, a vjerovali ili ne radi se o helankama. Inace to je jako praktican odjevni predmet i moze da se koristi u raznim situacijama, ali da se kombinuje sa drugom odjecom. Mnoge zene kazu da se jako udobno osjecaju u njima. Takodje postoji veliki broj zena koje nikako ne mogu da shvate da im helanke ne stoje i da to nije za njih. Jednostavno nemaju tijelo i noge za taj predmet.

Iako helanke nisu neko mudro slovo neke zene, jednostavno ne vide da ne izgledaju tako dobro u tome, i postanu veliki ppredmet sale i ismijavanja gdje god i kada god se pojave u javnosti !