Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

I CECA SE JAVNO POŽALILA: Ona je kroz suze ispričala o krizi na estradi! I mi moramo izdržavati porodicu, a mjesecima nemamo zarade! – Pretraga

I CECA SE JAVNO POŽALILA: Ona je kroz suze ispričala o krizi na estradi! I mi moramo izdržavati porodicu, a mjesecima nemamo zarade!

Naime, svima je vec poznato da je pandemija sve poremetila, pa tako i finansijsku situaciju na estradi. Kako saznajemo Svetlana Ceca Raznatovic i Aca Luaks su nakon duzeg vremenskog perioda otputovali na turneju. Prije odlaska, Ceca je imala priliku za medije ispricati cijelu situaciju na estradi, te se u javnosti pozaliti zbog krize koje ih pogodila. Takodjer je istakla kako ona, Aca Lukas i Lepa Brena imaju velike troskove u posljednjih nekoliko mjeseci, te da dugo nemaju dobre prihode.

Ne smijemo ni zamisliti kako je onim pjevacima koji nisu toliko popularni, i koju nisu napravili dobru karijeru kao sto su to ucinili Ceca i Aca Lukas, kao i Lepa Brena. Vjerujemo da se oni nalaze u puno tezoj situaciji, te da zaradjuju mnogo manje. Ceca je imala priliku istaci kako zamjeri pojedinim medijima koji su napali poznate osobe koje su govorile da se nalaze u teskoj situaciji. Naime, ona je izjavila da je sasvim normalno da se svako od nas nalazi u teskoj situaciji ma ko god bio u pitanju, jer svi ljudi imaju porodice koje moraju izdrzavati.

Naime, sasvim je normalno da se svako na svijetu pozali na situaciju u kojoj se nalazi. Ceca je istakla kako su ona i Lukas imali nastup u Lucernu, te da je tamo situacija daleko opustenija nego sto je u Zurichu. Svi se nadamo da ce se ovo stanje popraviti na ovim prostorima, te da cemo svi zivjeti kao sto smo zivjeli prije pandemije.