Za ulazak na sajt kliknite ispod
Ove informacije smo čekali. Evo kada Hrvatska otvara granice za turiste. Na more ove godine će moći samo oni koji ispunjavaju ove uslove ! – Pretraga

Ove informacije smo čekali. Evo kada Hrvatska otvara granice za turiste. Na more ove godine će moći samo oni koji ispunjavaju ove uslove !

Svi znamo da je zadnjih dana stanje haoticno. U mnogim drzavama se raspravljaju cinjenice sta i kako dalje povodom ovog virusa. I dalje su na snazi mnoge mjere zabrane. Svi su za to da se ponovo sve uspostavi i da funkcionise kako treba. Svi zele da odmrznu ekonomiju.

loading...

Zbog svega ove godine sto se desilo, vlada nevjerovatno interesovanje za ljetovanje u Hrvatskoj. Oni koji se bave turizmom podnijeli su zahtjev za popustanje mjera kako bi mogli svoj posao u sezoni odraditi onako kako treba. Prvo ce se poceti sa otavaranjem medjunarodnog saobracaja, pa nakon toga i granice kako prenose hrvatski mediji. Naveli su i to da ukoliko dodje do otvaranja granica pojednostavit ce kontrole kako se ne bi pravili veliki zastoji. Prvo ce poceti da funkcionisu i da rade smjestaji koji su blizu prirode, to jest kamp kucice.

Nakon toga se predvidja da ce se otvarati kafici i restorani, prvo ce krenuti oni koji imaju bastu i terase, distanca ce se morati u svakom slucaju postovati. Ostaje da vidimo kada ce ovo sve da stupi na snagu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *