Za ulazak na sajt kliknite ispod
O Jeleni Đoković niko nije znao OVO: Pogledajte šta je radila za 500 dinara! – Pretraga

O Jeleni Đoković niko nije znao OVO: Pogledajte šta je radila za 500 dinara!

Naime, Jelena Djokovic danas puni 34 godine, a njena biografija je puna detalja od kojih se moze napraviti i filmski scenarij. Kao sto i sami znate, ona je supruga najboljeg tenisera u Srbiji, kao i jednog od najboljih tenisera u svijetu, a to je Novak Djokovic. Pored toga je i direktorica Fondacije koju je osnovala zajedno sa svojim suprugom. Jelena je rodjena na danasnji dan 1986. godine u Beogradu, te se moze reci da dolazi iz jedne veome skromne porodice.

loading...

Ona je u Milanu studirala ekonomiju i finansije, te je jedna godina na fakultetu Bokona u Italiji 5 hiljada eura, sto nije ni malo jeftino. Naime, Jelena je uspjela upasti tu preko stipendije. Kako saznajemo, ona je tada zivjela sa nekoliko djevojaka u studentskom domu. Takodje smo saznali da se Jelena bavila sportom nekoliko godina, te je pomocu toga upoznala Novaka Djokovica.

“Cijelu Osnovnu skolu sam trenirala tenis, pa sam tako upoznala i Novaka, ali sam se nakon toga ipak vise posvetila atletici. Moja sestra i ja smo htjele otici u inozemstvo, a jedan od nacina je bio da obje dobijemo sportske stipendije, jer nismo zeljele da nase roditelje izlazemo jos vecim troskovima. Na kraju smo ipak dobili akademske, a ne sportske stipendije. Sestra je bila ta koja je prva otisla, sto je za mene bio veliki sok, jer sam previse bila vezana za nju.” – objasnila je Jelena svoju situaciju u jednoj od televizija.

Naime, Jelena je zeljela sebi olaksati zivot pa je radila u parfimeriji, a nakon toga u sportskoj kladionici kao sankerka. Odlucila se oprobati i u drugim honorarnim poslovima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *