Za ulazak na sajt kliknite ispod
Amar Jašarspahić Gile se nedavno razveo ! Ovo je njegova nova djevojka ! Iznenadit ćete se ! (FOTO) – Pretraga

Amar Jašarspahić Gile se nedavno razveo ! Ovo je njegova nova djevojka ! Iznenadit ćete se ! (FOTO)

Jedan od najboljih vokala sa nasih prostora je sigurno Amar Jasarspahic popularniji kao Gile. Ovih dana se mnogo pise o njegovom privatnom zivotu, on se naime nedavno razveo od supruge Ene, sa kojom ima sina, a mnoge price kruze da je varao sa bivsom zadrukarkom Natasom Radan.

loading...

Prema pojedinim medijima Gile je ponovo sa njom, a navodno se preselio u njen stan. On ninje nikada htio da prizna da ima bilo sta sa Natasom, cak je govorio kako je ona njegov fan. Nisu se ni vidjeli ni culi vise od devet mjeseci, a nedavno su se opet sreli. Nakon toga culi su se i telefonskim putem i strast je opet proradila. Da se vise ne kriju jasno je bilo kada je Amar pjevao na jednom splavu u Beogradu, a Natasa je bila odma kraj bine, cijelo vrijeme je gledala u njega, a u jednom momentu Gile joj je posalo ruze. Poslije njegovog nastupa njih dvoje su zajedno napustili lokal i otisli u njen stan.

Natasa se nije trudila da sakrije njihov bliski odnos i priznala da je od Amara dobila buket na njegovom nastupu. Da li mu je to sadasnja djevojka ne mozemo sa sigurnoscu reci, ali gdje ima dima ima i vatre. Svakako cemo vas o svemu blagovremeno obavjestavati.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *