Za ulazak na sajt kliknite ispod
NIKADA NEĆETE POGODITI ! Ispala je u prvom krugu Zvezda Granda a danas je jedna od najvećih zvijezda !! – Pretraga

NIKADA NEĆETE POGODITI ! Ispala je u prvom krugu Zvezda Granda a danas je jedna od najvećih zvijezda !!

Svjesni smo da vec godinama najpopularnije takmicenje Zvezde Granda iznjedrilo je previse muzickih zvijezda. I ko prodje kroz to takmicenje poslije mu je samo nebo granica. Ali, desi se po koji izuzetak da pjevaci u Zvezdama Granda ne naprave uspjeh ali zato naprave ludilo u samostalnoj karijeri. To se desilo Ivani Selakov.

loading...

Naime, ona se takmicila u prvoj sezoni ” Zvezde Granda, ali nije uspjela da prodje cak ni u drugi krug. Prisjeca se Ivana kada je dosla na audiciju, sve su bile u stiklama, nasminkane, sa dekolteima, a ona dosla kao da ce u prodavnicu. Prosla je audiciju ali tada je vec vidjela da tu ne pripada. Dosla je do prvog kruga, tada se glasalo SMS porukama, i tada je ispala. Direktor Grand produkcije Sasa Popovic i dan danas ne bjezi od toga da kaze da je jedina koja je uspjela a da nije prosla u Zvezdama Granda.

Nakon toga zapocela je samostalnu karijeru, koja traje i dan danas, a do sada je snimila nekoliko velikih kako duetskih tako i samostalnih pjesama. I dan danas se slusaju pjesme “Daleko si”, “Ako je do mene” “Moje je ime sreca” a skoro pjesma koju je objavila sa Giletom “Boli, boli” rusi sve rekorde gledanosti ! Ivana je uspjesna pjevacica, supruga i majka, i zelimo joj jos puno godina srece u zivotu !

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *