Za ulazak na sajt kliknite ispod
Ovo je postalo HIT na internetu: Mačka mislila da se njena vlasnica utapa u kadi! Pogledajte njenu reakciju! (VIDEO) – Pretraga

Ovo je postalo HIT na internetu: Mačka mislila da se njena vlasnica utapa u kadi! Pogledajte njenu reakciju! (VIDEO)

Naime, mi cesto za vas spremimo dosta zanimljivih stvari koje ce vas oraspoloziti u ovako teskim trenutcima. Takodjer smo i danas odlucili pisati o jednoj veoma zanimljivoj situaciji koja je postala hit na drustvenim mrezama, kao i cijelom internetu. Radi se o jednoj macki koja je mislila da se njena vlasnica utapa u kadi. Naime, jedna zena je uzivala u punoj kadi vode. Ona je sebi napravila kupku, ali je njena macka u tom trenutku dosla i mislila da se ona utapa.

loading...

U istom trenutku je krenula spasavanja, a sigurni smo da do sada niste vidjeli sladji pokusaj od ovog. Mnogi kazu da macke ne brinu o svojim vlasnicima, te da nemaju osjecaje kao sto ih imaju psi, ali to definitvno nije istina u sto se mozete i uvjeriti. Istina je da su psi odani, osjecajni, ali macke imaju drugaciji nacin pokazivanja istih osobina. One takodjer znaju biti osjecajne, ali i vezane za svog vlasnika, samo sto to ponekad ne znaju pokazati kao psi.

Za vas smo pripremili video snimak koji je osvojio drustvene mreze, te je mnogima djelovao simpaticno. Mnogi su komentarisali kako je izgledalo zalosno sto se macka uplasila jer je mislila da se njena vlasnica nalazi u velikoj opasnosti. U video snimku koji se nalazi iznad ovog teksta mozete pogledati pokusaj spasavanja macke.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *