Za ulazak na sajt kliknite ispod
ŠOKANTNO: Na osnovu obdukcije otkriveno šta se tačno dogodilo doktorici Ašanin! Pogledajte o čemu se radi. – Pretraga

ŠOKANTNO: Na osnovu obdukcije otkriveno šta se tačno dogodilo doktorici Ašanin! Pogledajte o čemu se radi.

Naime, smrt poznate beogradske doktorice Violete Asanin je potresla cijelu javnost, a posebno je postala slucaj koji je zaintrigirao cijelu Srbiju, kao i cijelu regiju. Njena smrt se dogodila prije nekoliko dana, a o tome je cijeli internet pisao. Naime, svi su pisali o nacinu na koji je poznata doktorica napustila ovaj svijet. Mnogima nije bilo jasno, te nisu mogli prihvatiti da je doktorica Violeta oduzela sebi zivot na ovakav nacin. Njeno samoubistvo je zbunilo veliki broj strucnjaka, te iskusne policajce i inspektore, a pored toga i medicinske strucnjake. Radi se o tome da ih je zbunila samo jedna stvar, a to su dva uboda u srce.

loading...

Takodjer su mnogi dali svoje misljenje da je ovakav nacin samoubistva, to jeste dva jaka uboda u predjelu srca moguc samo u teoriji, te da ga je veoma tesko izvesti u praksi. Nakon toga se krenulo sa pretpostavkama da je doktorica Asanin iz iskustva znala na koji nacin se treba ubosti, te u kojem dijelu tijela. Na kraju se obdukcija pokazala da je rijec o samoubistvu, te da je doktorica Violeta to ucinila u svom kupatilu. Tokom cijele istrage su na saslusanju bili njen muz i sin. Nakon toga se pokazalo da oni nemaju veze sa njenom smrcu.

Radi se o tome da su strucnjaci ustanovili da su rane veoma duboke, te da se takve i ocekuju kada je rijec o samoubistvu. Naime, te dvije rane su bile dovoljne da bi se ona usmrtila. Pored toga su napravljeni i svi testovi krvi, kao i toksikoloski nalazi, te se ustanovilo da li je doktorica bila pod dejstvom alkohola. Njen muz i sin su potvrdili da se ona u poslednje vrijeme cudno ponasala, te je cesto bila sama i zakljucana u kupatilu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *