Za ulazak na sajt kliknite ispod
ZVANIČNO ! Srbija i BiH od 01.07.2020. mogu u EU ! DOLAZE NAM BOLJI DANI !! – Pretraga

ZVANIČNO ! Srbija i BiH od 01.07.2020. mogu u EU ! DOLAZE NAM BOLJI DANI !!

Ova godina je definitivno jedna od najgorih ikada u cijelom svijetu, a pogotovo se to odnosi na nase balkanse zemlje. Ovaj korona virus je unistio jos vise ekonomiju, a veliki broj ljudi nije mogao da ode u druge zemlje da zivi radi pandemije. Najcesce je to obecana drzava Njemacka.

loading...

Kako saznajemo restrikcije ce biti ukinute za gradjane Srbije i Bosne i Hercegovine. Naime, u sjedistu Evropske unije u Briselu danas se rasrpavljalo o otvaranju granice, a koja bi trebala da stupi na snagu za par dana to jeste 1. jula. Prema izvorima restrikcije ce biti ukinute za gradjane Srbije i Bosne i Hercegovine. U cetvrtak evropski zvanicnici nisu donijeli odluku o tome kojim ce zemljama zabraniti ulazak, pa je rasprava nastavljena i danas.

Na spisku zemalja koje ce moci da udju u EU od 01.07 su : Srbija, Bosana i Hercegovina, Vatikan, Monako, Crna Gora, Ukrajina, Kosovo, Turska, Sjeverna Koreja, Turkmenistan, Kina, Tajland, Mongolija, Japan, Juzna Koreja, Gruzija, Liban, Indonezija, Uzbekistan, indija, Novi Zeland, Australija, Paragvaj, Venecuela, Nikaragva, Kosta Rika, Kanada, Angola, Tunis, Mozambik, Mauricijus, Zambija, Ruanda, Alzir, Etiopija i Maroko.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *