Za ulazak na sajt kliknite ispod
HIT !! Seljaci su opisali zbog čega su glasali za Aleksandra Vulića ! NEVJEROVATNO (VIDEO) – Pretraga

HIT !! Seljaci su opisali zbog čega su glasali za Aleksandra Vulića ! NEVJEROVATNO (VIDEO)

Vec je sigurno svima poznato da su proslog vikenda predsjednik Srbije Aleksandar Vucic i njegova stranaka SNS napravili jako dobar i veliki posao na izborima i ubjedljivo izdominirali i pobijedili u cijeloj Srbiji sve ostale stranke sa preko 60 % mjesta u skupstini Srbije, te je ocito najveci broj gradjana glasao upravo za njih.

loading...

Naime, predsjednik je rekao da se narod na ovaj nacin samo zahvalio zbog proteklog perioda sto su radili za njih, posebno se to odnosi na pandemiju korona virus, mada bilo je tu i nezadovoljstva gradjana koji su to ispoljavali lupanjem u serpe i slicne stvari, sto je donekle i normalno, nikad niko nije bas svima valjao. Srdjan Lukic je na svom profilu objavio i jedan video koji pokazuje kakva je trenutna sitaucija u Srbiji i kako razmisljaju gradjani Srbije i zbog kojeg razloga je Vucic odnio ovoliku pobjedu. Vesna Paunovic koja je mjestanka rekla je da je Aleksandar najbolji i mi njega volimo i svi smo glasali za njega, da dobijemo nesto. I drugi mjesatni su otkrili da su glasali za Vucica jer im je obecano da ce im se napraviti svi putevi u selu. Takodje su naveli da im treba poticaj za poljoprivredu ili barem neki kredit nepovratni od drzave.

Kao i sto su navikle ove balkanske zemlje a posebno se to odnosi na Srbiju bit ce Obecanje, ludom radovanje ! Ali mi smo na to navikli, uvijek ista prica obecavaju kule i gradove od izbora do izbora !

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *