Za ulazak na sajt kliknite ispod
Poznati pjevač Darko Lazić krstio sina i poduzeo sve moguće mjere ! Pročitajte šta je radio svakom gostu na ulazu ! Nevjerovatno ! – Pretraga

Poznati pjevač Darko Lazić krstio sina i poduzeo sve moguće mjere ! Pročitajte šta je radio svakom gostu na ulazu ! Nevjerovatno !

Jedan od najpoznatijih pjevaca na ovim prostorima Darko Lazic neki dan je proslavio prvi rodjendan svog sina Alekseja. Na isti dan obavio je i krstenje sina i to bas onako kako dolikuje. Darko i njegova izabranica Marina vodili su racuna o bas svakom detalju. Slavlje su napravili u jednom hotelu a tu su svim zvanicama na ulazu provjeravali temperaturu.

loading...

Naime, na vratima te sale je bila radnica koja je imala zaduzenje da kontrolise sve goste, pa tek onda ih je sprovodila do mjesta gdje su sjedili. Strucnjaci su preporucivali da se ovakva i slicna slavlja ne odrzavaju radi pandemije korona virusa koja jos nije prosla. Darko nije htio da pomijera slavlje i poduzeo je sve moguce mjere da i gosti a i oni budu bezbjedni. Na drustvenim mrezama vidimo da je na zabavi bilo veselo i sve na vrhunskom nivou. Sve je bilo u znaku Alekseja koji je dobio mnogo poklona. Naravno najvise je bilo koverti, jer se vecina kolega i prijatelja odlucile za to jer je to svakako najsigurnije. Bilo je i onih gostiju koji su kupovali igracke, odjecu, torte. Kako saznajemo Aleksej je dobio oko 50000 eura i to ce njegovi roditelji da stave na njegov stedni racun !

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *