Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

JAVNOST JE U ŠOKU: U Splitu osvanuo nevjerovatan grafit koji je upućen Đokoviću! (FOTO) – Pretraga

JAVNOST JE U ŠOKU: U Splitu osvanuo nevjerovatan grafit koji je upućen Đokoviću! (FOTO)

Svi ljudi sa Balkana dobro znaju za turnir Adria Tour koji je organizovan u vrijeme koronavirusa, a on je bio iz humanitarnih razloga. Naime, ovaj turnir je organizovao Novak Djokovic, te se od tada poceo siriti koronavirus na sve tenisere koji su bili prisutni. Nole je istakao kako je imao dobru namjeru, te mu je zelja bila da nekoliko drzava iz regije ekonomski i turisticki digne, te je iz tog razloga doveo najveca svjetska imena iz svijeta tenisa. Svima je takodjer poznato da su dva posljednja vikenda turniri bili u Beogradu i u Zadru, te se tu pokazalo da je bugarski teniser Dimitrov pozitivan, te je iz tog razloga turnir prekinut.

Kada je Nole stigao u Beograd sa svojom suprugom, i oni su takodjer bili testirani, te je test pokazao da je Novak pozitivan na koronaviurs. Pored Novaka je i hrvatski teniser Borna Coric bio zarazen, kao i nekoliko trenera. Od tada je pocela prava medijska hajka na jednog od najboljih tenisera u svijetu, a to je naravno, Novak Djokovic. Mnogi su iz nekog svog razloga smatrali da je on kriv za sve, iako to nije istina. Nakon svega sto se izdesavalo na ovom turniru, na drustvenim mrezama su se pocele objavljivati mnogobrojne uvrede na Noletov racun.

Naime, postoji jos nesto gore sto je zabiljezeno jednog jutra u Splitu. Radi se o grafitu koji je ostavio u soku mnoge Splicane, kao i cijelu regiju. Ovaj grafit je bio upucen Djokovicu, a napisano je sljedece: “Da umres od nje to nam je zelja, pozdrav iz Splita da Bog da krepa. Djokovicu, umri.”