Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

KEBA SE NALAZI NA RUBU SRAMA: Ne smije izaći iz kuće zbog onoga što mu je kćerka uradila! – Pretraga

KEBA SE NALAZI NA RUBU SRAMA: Ne smije izaći iz kuće zbog onoga što mu je kćerka uradila!

Kao sto i sami znate, mnoge slavne licnosti su glavna meta medija, a takodjer se medju njima nalaze pjevaci i pjevacice, narocito sa ovih prostora. Naime, novinari prate skoro svaki njihov korak, te je javnost upucena u sve sto im se desava u zivotu. U samom naslovu ste mogli vidjeti da cemo danas pisati o Kebi i njegovoj kcerki Natasi. Radi se o tome da ona ni pod koju cijenu ne zeli napustiti Ameriku. Naime, ona tu zivi od 2009. godine, te se vodi kao azilant u postpuku, te je aplicirala za drzavljanstvo.

Kcerka Dragana Kojica Kebe, Natasa je u aplikaciji navela da je pripadnik LGBT populacije, te je na osnovu toga iskoristila pravo da dobije azil i istakla je kako je ugrozena u svojoj zemlji. Kako smo i sami mogli vidjeti, Natasa u javnosti ne pokazuje kako vise voli svoj spol, te smatramo da je dobila dobre savjete od pojedinih osoba i ona se deklarisala kao gej osoba. Kao sto i sami znate, u Srbiji nisu dozvoljeni gej brakovi, dok se to pod americkim zakonom vodi kao diskriminacija.

Pored toga je Natasa imala stipendiju Univerziteta Berkli i to po samom dolasku u Ameriku. Nakon toga se nastavila baviti komponiranjem muzike za filmove. Takodjer smo uspjeli saznati da je ona dala mnogo novca na advokate, te je imala veoma tezak period kada nije imala sta jesti.