Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Na ovoj fotografiji su svi vidjeli samo ovce! Da li vi možete pronaći životinju koja se nalazi među njima? – Pretraga

Na ovoj fotografiji su svi vidjeli samo ovce! Da li vi možete pronaći životinju koja se nalazi među njima?

Vjerujemo da vam ne moze proci dan bez raznih mozgalica, kao i zagonetki na naslovnim stranama. Danas smo za vas spremili jos jednu veoma zanimljivu pitalicu. Za sve one koji nisu znali, zagonetke, mozgalice i pitalice su veoma dobre kada je moc zapazanja u pitanju. Pomocu njih razvijate i svoje mozdane vijuge, sto je veoma korisno. Takodjer one mogu otkriti kakav ste zapravo tip osobe.

Mnogi vole mozgalice, jer im one dodju kao zabava, a pored toga popunjavaju i svoje slobodno vrijeme. Vecina osoba svaki zadatak u pocetku smatra veoma lakim i jednostavnim, ali to nije slucaj kada se radi o velikom broju mozgalica. Kako bi pronasli pravo rjesenje, vazno je odvojiti vrijeme za ovo. U samom naslovu ste mogli vidjeti da vam danas donosimo jednu veoma zanimljivu pitalicu, a radi se o tome da se na fotografijama nalazi veliki broj ovaca.

Vas zadatak jeste da medju njima pronadjete jos jednu zivotinju koja se sakrila. Mnogima je u pocetku bila veoma tesko pronaci istu, ali mi smo tu da vam pomognemo. Ako je i vi niste pronasli, onda cemo vam otkriti da se radi o psu koji se nalazi na lijevoj strani.