NEVIĐENI SKANDAL ! Poznata pjevačica zatekla svog muža sa ljubavnicom ! U bijesu je bacila u Dunav i čuvala je dok se nije pokajala ! (FOTO)

Veliki broj slavnih licnosti nisu nekada toliko poznate po svojim pjesmama, ali se o njima jako cesto pise radi privatnog zivota i raznih skandala koje im se desavaju u zivotu. Od ovih skandala se poslije odredjenog vremenskog perioda u medijima i obicno tada mediji otrkiju razne stvari iz zivota poznatih licnosti, koje su uvijek jako vjesto krili.

Prije nekoliko dana pricali smo o pjevacu Eri Ojdanoicu, cija je jako mlada supruga umrla, a on je odlucio drzati u zamrzivacu je je tada imao vec dogovoreni nastup i nije zelio da izgubi novac i zaradu od nastupa. Veliki broj ljudi i dalje ne moze da vjeruje da se to zaista desilo, i naletio je na gadjenje svih. Poznata pjevaica Zorica Markovic je poznatija po skandalima i svadjama, i poznato je da ima dug jezik i nikome ne ostaje duzna. Ona je nedavno bila gost kod Sanje Marinkovic te je tada po prvi put pocela da prica detalje iz zivota koje niko nije znao.

Jedna od tema je bila prevara dok je bila u vezi, te je Zorica rekla da je dobila informaciju da se njen suporug nalazi sa ljubavnicom na splavu. Odmah je sjela u auto i otisla do splava, i vidjela ga kako on ljubi crvenokosu zenu. Toliko je bila bijesna da je prisla i bacila ljubavnicu u vodu !