Nevjerovatna ispovijest jednog čovjeka: Žena mi je rodila crno dijete, jer je trudna izgorila na suncu!

S obzirom da u danasnjem vremenu svako od nas ima internet, automatski ima pristup svim mogucim informacijama i situacijama koje se desavaju u svijetu. Naime, danas je mnogo lakse cuti razne dogadjaje, nego sto je to bio slucaj ranije. Svako od nas moze znati sta se desava cak i na drugoj strani svijeta, a to je prije nekoliko decenija bilo prosto nemoguce. Kao sto ste i sami mogli vidjeti u naslovu, ali i naslovnoj fotografiji, danas vam donosimo jednu veoma neobicnu pricu. Vjerovatno ste se nekoliko puta zapitali kako su ovakve stvari moguce.

Naime, postoje i one osobe koje su cule i vidjele dosta toga, tako da ih ovakvi dogadjaji i ne mogu bas iznenaditi. Vecina se zapitala kako je ovako nesto moguce ako su oba partnera iste boje koze, odnosno iste rase, a njihovo dijete se rodilo sa drugom boje koze. Mi smo istrazili veliki broj parova koji imaju dijete drugacije rase, ali je tu bila rijec o usvojenoj djeci iz Afrike i Azije. Naime, ova tema se ne odnosi na usvajanje djece, zbog toga i jeste veoma neobicna.

Radi se o zeni koja se zove Melissa McCormack i koja je rodila crnu bebu. Ona je rodila djevojcicu koja je dobila ime Emily, te je ona rodjena u proljece ove godine. Roditelji su pred televizijom odlucili ispricati sve cudne detalje, a oni zive u Miamiu. Otac djevojcice je pred televizijom izjavio sljedece: “Da mi je neko ispricao ovu pricu, ne bih mu vjerovao. Ovo je zaista nevjerovatno i fascinantno. Moja zena je rodila djevojcicu tamne boje koze. Na porodu smo svi bili sokirani kada smo vidjeli bebin izgled. Melisa je to najnormalnije podnijela i mirno je rekla da je to sigurno zbog toga sto je na suncu par puta izgorila. Kada smo isli na plaze, ona je tek ostala u drugom stanju.