NEVJEROVATNO: Evo kako izgleda supruga Vlade Georgieva! Niko ne može vjerovati da mu je ona rodila djecu! (FOTO)

Naime, svima je vec poznato da su velike zvijezde glavna meta medija, te da ne moze proci niti jedan dan, a da ne pogledate bilo koga od njih na naslovnim stranama i u raznim portalima. U posljednje vrijeme se najvise pise o pjevacima i pjevacicama, kao i njihovim porodicama koje mnogo zanimaju javnost. Postoje i one poznate licnosti koje svoju porodicu ne vole eksponirati u javnosti, ali mediji svakako dodju i do najsitnijeg detalja, te iznesu u javnosti kako bi nasi citatelji bili zadovoljni.

Vjerujemo da je vecini Vlado Georgiev poznat pjevac zabavne muzike. Naime, on je bio najpoznatiji u ranim 2000-im godinama kada su ljubavne pjesme bili najveci i pravi hitovi. Njega je mlada publika u to vrijeme voljela i slusala, kao sto danas vecina njih voli i slusa mladog pjevaca Sasu Kovacevica. Mnogi za Vladu kazu da je uvijek imao posebnu boju glasa, te se zbog toga izdvajao od drugih pjevaca. Za sve one koji nisu znali, Vlado obicno voli da zaviri u koju casu alkohola.

Njegov privatni zivot je idealan, te je on pronasao ljubav svog zivota, te je jedan od rijetkih pjevaca koji se uspio smiriti i skrasiti samo pored jedne zene, a vjerujemo da je ona jedna od rijetkih zena koja je uspjela to uciniti. Vladu su mnogi pamtili kao zenskarosa, jer on nikada nije bio bez djevojke. Kako saznajemo, Vlado je Milicu stariji 15 godina, te je ona njegovo srce osvojila na snimanju spota 2014. godine. Za vas smo spremili fotografije na kojima mozete pogledati kako Milica izgleda.