NEVJEROVATNO ! Kćerka mi je napisala da želi da se vrati kući, a tek se udala ! Kada mi je rekla razlog nisam mogao sebi da dođem !

Moja kcerka jedinica nam je sve na svijetu. Cijeli zivot smo se trudili da joj priustimo apsolutno sve u zivotu, nikada nista joj nije falilo. Onoga trenutka kada je rekla da zeli da se uda bili smo jako sretni a i jako tuzni sto ce mnogi roditelji razumjeti. Ona nam je sve. One suze kada je izlazila iz kuce necu nikada zaboraviti.

Medjutim, nedugo zatim napisala mi je da se zeli vratiti kuci. Nisam odmah mogla da shvatim zasto to radi, pa tek si se kceri udala-kazem ja njoj. Medjutim njena svekrva je uradila nesto o cemu se ni ja nisam nadala. Rekla sam da se uvijek moze vratiti kuci, ali koji je razloga. Rekla je da gore ima mnogo koza i krava ali da nije to razlog zbog kog bi se vratila. Rekla mi je da cim se vjencala svekvrva joj je napisala nesto, i ostavila poruku na njenoj posteljini. Rekla mi je da ne smijem da bacam posteljinu, da moram njoj da je predam, kako bi se ona pohvalila svojim komsijama kako sam ja “ocuvana”. Kada mi je to rekla samo sam joj napisala da pakuje stvari, da tata i ja stizemo po nju !