Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Nevjerovatno ! Moja mama je umrla ! Možete li da se brinete o nama ! Njegove riječi lede krv u žilama ! – Pretraga

Nevjerovatno ! Moja mama je umrla ! Možete li da se brinete o nama ! Njegove riječi lede krv u žilama !

Svjedoci su da zivot zaista pise neke najljepsa ali i neke najtuznije i nesretne price, i svakog dana do nas dodje na prica koja nas baci u razmisljanje, te shvatimo da ne treba svoj zivot da shvatimo tako olako, kao i da ne treba stalno da budemo nezadovoljni sa onim sto imamo, jer cesto imamo mnogo vise nego li to zasluzujemo. Tako i ova zena koja se zove Dzesika Penjorer koja je iz Arizone, ispricala ljudima iz medija kako joj je na vrata pokucao petogodisnji djecak, njen mali komsija Salvatore, u rukama je imao svoju sestru koja je imala samo dva mjeseca, i bila je umotana u cebence, te joj rekao :

“Moja mama je umrla pod tusem. Mozete li vi da se brinete o nama? glasilo je pitanje djecacica. Dzesika je naravno ostala u soku. A sta se u stvari desilo. Njihova majka Kejtlin se onesvjestila dok se kupala, te ju je takvu pronasano njen sin Salvatore i pomislio da mu je majka umrla, pa otisao da trazi pomoc. Komsinica Dzesika je odmah pozvala Hitnu pomoc, a cijela prica se na kraju sretno zavrsila jer su ljekari uspjeli da vrate Kejtlin u zivot, a Dzesika je novinarima rekla i ovo :

“Stajao je na prago i drzao u ruci, kako sam u prvi mah pomislila, lutku. Bila sam van sebe. Sa druge strane Kejtlin kaze da oj je sin spasio zivot, sto je u principu i tacno, jer da nije otisao do komsinice Kejtlin bi se udavila. Salvatore i njegova mama se oporavljaju od traume, a Kejtlin kaze kako je sada svaki novi dan za njih izazove, te da je Salvatore stalno zabrinut i svako malo je pita da li je dobro i da li ce umrijeti.