NEVJEROVATNO: Ova djevojka je potrošila 40 hiljada funti na plastične operacije, a ima samo 22 godine! Pogledajte kako ona sada izgleda!

Kao sto i sami znate, sada u estetske operacije postale veliki hit u cijelom svijetu, te se veliki broj zena odluci na ovakav korak kako bi promijenile svoj izgled i napravile nesto sasvim drugacije od sebe. Mnogi smatraju da su one prihvatljivije kada ih poduzimaju starije zene zbog toga sto sa godinama postaju veoma drugacije, te njihovo tijelo nije ni slicno onakvom kakvo je prije bilo. Naime, zbog toga starije zene pronadju utjehu u plasticnim i estetskim operacijama.

Nazalost, sada je doslo vrijeme kada se sve promijenilo i kada svi mogu raditi sve. Sada i tinejdzerke vjeruju u plasticne operacije, a svima je vec poznato da njihovo tijelo, kao i lice nije jos dovoljno ni razvijeno. Mnogi ne mogu shvatiti zbog cega se bas one odluce na takav korak i zbog cega su tako mlade osobe nezadovoljne sobom. Danas vam donosimo pricu o jednoj tinejdzerki koja je sasvim promijenila svoj izgled i odlucila uraditi sve ovo. U nastavku ovog teksta na fotografijama mozete pogledati kako ona sada izgleda.

Radi se o djevojci koja se zove Amber May i koja ima samo 22 godine. Kako saznajemo, ona je sa plasticnim operacijama pocela u svojoj 19. godini zivota. Ona nije imala ni malo strpljenja, te nije uspjela docekati da njene grudi prirodno i samostalno narastu, te je odlucila otici pod noz u 19. godini i povecati svoje grudi. To je bila njena prva operacija koja je kostala 5500 funti. Nakon toga se odlucila na povecanje usana, kao i podizanje obrva.