NEVJEROVATNO ! Upravo objavljen NOVI SIMPTOM KORONA VIRUSA ! Odmah ovo provjerite !

Korona virus je nesto sto se nikada prije nije desilo. Ona je tema vec od pocetka godine i kako stvari stoje zavrsit cemo godinu sa koronom. To je glavna tema svih svjetskih medija. Nikako da se sve ovo stisa i svakim danom dobijamo sve vise i vise zarazenih. Jako je bitno da znamo da prepoznamo simptome i kako da reagujemo na neke od njih. Naime, strucnjaci sa svih strana svijeta dijele sa svima svoja nova saznanja, posebno kada su u pitanju novi simptomi, koji svakim danom ima sve vise.

Jako je bitno da budemo veoma oprezni i odgovorni i da pazimo na sve rizicne stvari kojeb i mogle da budu kobne po nase zdravlje, a kako nam javljaju jedan od novijih simptoma je i pojavljivanje modrica na rukama, te da karakteristizcna zlatna boja urina i veoma jak miris njegov. To je otkriveno istrazivanjem 217 pacijenata kojima su radjene analize urina. Takodje mogla se primjetiti kod mnogih pacijenata i velika dehidracija, mada su oboljeli pili velike kolicine tekucine, cak su primali i infuziju.

Sada se uveliko prica o jos jednom, novom siptomu na kojeg treba da dobro obratite paznju, a to je gubitak kose, koji se desava veoma naglo. Naime preko 20 pacijenata u Njujorku koji su bili pozitivni na koronu imali su velike probleme sa opadanjem kose, i to je sve pratila veoma visoka temperatura !