Oglasio se muž porodilje koja je preminula od koronavirusa! Cijela Srbija tuguje zbog ovog događaja! (FOTO)

Naime, prije nekoliko dana se dogodila velika tragedija u Srbiji. Radi se o tome da je 27-godisnja porodilja iz Doljevackog sela, Aleksandra Pavlovic preminula nakon visednevne borbe za zivot. Kako saznajemo, Aleksandra je vec bila u veoma teskom stanju kada je stigla u Klinicki centar. Kao sto i sami znate, koronavirus je dosada ugrozio mnoge ljudske zivote, te je jos jedan od takvih slucajeva bila i Aleksandra.

Naime, ona je odmah bila prikljucena na respirator na odjelu intenzivne njege Klinike za ginekologiju. Takodjer se i direktor ove bolnice oglasio, te je istakao kako je njeno stanje, kao i stanje bebe bilo na stalnom pracenju od strane medicinskog osoblja ginekologije i akuserstva. Kako saznajemo, Aleksandra je bila primljena prije sedam dana u tu bolnicu.

Nakon toga je Aleksandra morala biti porodjena hitnim carskim rezom, te je nakon njenog porodjaja, nazalost beba odmah preminula. Nedugo nakon toga je preminula i Aleksandra u jutarnjim satima. Suprug preminule porodilje je istakao da jos uvijek nije svjestan sta se dogodilo.