OGLASIO SE VUČIĆ: Pogledajte šta će biti gotovo do 1. decembra! Mnogi su ostali u šoku!

Kao sto i sami znate, predsjednik Srbije, Aleksandar Vucic je veoma aktivan politicar kako na srbijanskoj, tako i u regionalnoj sceni. U poslednjih nekoliko mjeseci ste ga mogli vidjeti po nekoliko puta u toku dana na naslovnim stranama, kao i u raznim medijima. Naime, on je postao veoma aktivan u medijima od onoga dana kada je i nase podrucje zahvatio koronavirus. Vucic je u raznim situacijama izazvao mnoge reakcije, a narocito kada je najavio policijski sat u Beogradu, nakon cega je doslo do velikih protesta.

Naime, poslednje sto je predsjednik Srbije izjavio jeste da planiraju graditi nove bolnice u Srbiji koje ce se koristiti iskljucivo za kovid pacijente. Mnogi od njih na jesen i zimu ocekuju mnogo tezu situaciju nego sto je sada. Kako saznajemo, u Batajnici je pocela izgradnja takve bolnice, a ona ce se prostirati na vise od 18 hiljada kvadratnih metara. Iz tog razloga je Aleksandar Vucic odlucio posjetiti kompleks “Zemun ekonomija” gdje se gradi bolnica.

Radi se o tome da bi se ova bolnica trebala otvoriti do 1. decembra, a pored toga ona nece biti namijenjena samo za kovid pacijente sto je veliki plus. Vucic je istakao kako je Srbija u skoro najboljem stanju u Evropi.