Ona je sa 23 godine imala 317 kilograma! Nekada nije mogla ući u WC, a sada je prava bomba! (FOTO)

Danas veliki broj ljudi u svijetu ima ogromnih problema sa viskom kilograma kojih se nazalost ne mogu rijesiti. Naime, ti kilogrami stvaraju velike probleme kada je zdravlje u pitanju, te sa njima dolaze i mnoge druge bolesti koje mogu imati fatalne ishode. Za vas smo spremili nevjerovatnu pricu, a radi se o djevojci koja se zove Luis i koja je sa 23 godine imala 317 kilograma. Kada ovako nesto procitamo, svi se zapitamo da li je to uopste moguce, i onda se na kraju uvjerite da ipak jeste.

Ona je odlucila sve svoje muke ispricati doktoru Nau, te mu je otkrila da je cijeli zivot imala problem sa viskom kilograma. Takodjer je istakla da joj je to sve prouzrokovalo tesko djetinjstvo koje je imala. Naime, ona je prolazila kroz tezak period zbog toga sto je imala ceste selidbe, kao i nemogucnost sticanja pravih prijatelja. To su sve bile stvari zbog kojih je Luis trazila utjehu u hrani, a onda je to dovelo do takvog stanja.

Kada je bila tinejdzerka broj svojih kilograma je dovela do nemogucih 317. Sa toliko kilograma nije mogla stati u kupatilo, a svoje kupanje je obavljala u dvoristu kuce. Poslije toga je bila pod strogim nadzorom doktora Naua, te je za godinu dana uspjela smrsati 73 kilograma. Godine 2018. Luis je poslije cetiri godine odlucila naci posao, a nakon toga se udati i roditi djecu sto je i ucinila. Za vas smo spremili fotografije na kojima mozete pogledati kako ona danas izgleda.