Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ova žena stalno rađa djecu! Od svoje djece je kupila kuću i dva stana! Nakon tri mjeseca pauze rodit će novo dijete, slijedi i Ferari! – Pretraga

Ova žena stalno rađa djecu! Od svoje djece je kupila kuću i dva stana! Nakon tri mjeseca pauze rodit će novo dijete, slijedi i Ferari!

Naime, zivimo u vremenu kada nas nista ne bi trebalo iznenaditi, te da je sada sve moguce. Svako od vas je imao priliku susresti se sa raznim situacijama koje su vas zasigurno u pocetku ostavljale bez komentara. Mnogi misle da se ovo sve desavalo i prije, samo sto se danas moze bolje vidjeti, dok se prije bolje krilo. Nekada davno je vecina stvari bilo sramota raditi, dok se danas niko i nicega ne stidi.

Za sve one koji nisu znali, prije su takodjer postojale suruogat majke, kao sto postoje i dan danas. Naime, ova tema o kojoj cemo danas pisati nije svakodnevna, te vjerujemo da ce mnogima biti zanimljiva. Moramo vam otkriti da su sve zene koje su surogat majke veoma zdrave i jako plodne. Danas vam donosimo jednu pricu iz Ukrajine, a radi se o Alini Stahorskoj koja ce biti glavna tema ovog clanka.

Naime, ona je bila surogat majka i imala je jedan od 3 naplacenija posla, kao i najboljih zanimanja i to sve do 30-te godine zivota. Ona je za medije izjavila da je prije zivjela u veoma losim uslovima, te da se udala relativno mlada i rodila dvoje djece. Ni kasnije nije mogla naci posao, te je svome suprugu predlozila da bude surogat majka. Njen muz je to prihvatio jer ni on nije mogao naci posao. Nakon dvoje djece su uspjeli kupiti dva stana i kucu, te su se odlucili za jos jedno dijete od kojeg ce uzeti novo auto.