OVO JE TEST SAMO ZA NAJITELIGENTNIJE! Da li vidite nešto čudno na ovoj slici?

Svi oni koji su nekada barem jednom pozeljeli da budu u ulozi detektiva, sada imaju tu priliku. Sve sto je potrebno uraditi jeste pogledati ovu fotografiju i pokusati vidjeti da li je sve uredu s njom, te da li je sve na pravom mjestu. Mi cemo vam za pocetak malo pomoci i otkriti da ima oko 26 gresaka. Mnogima ce se na prvi pogled uciniti jednostavno, ali ce vam ipak trebati vise vremena kako bi pokazali svoje sposobnosti.

Prva stvar koju mozete primjetiti na ovoj fotografiji jeste da duva vjetar, ali dim i grane idu u razlicitim smjerovima. Iako je jedno godisnje doba, jedna stabla su gola, dok druga imaju lisce. Neke su njive posijane, dok su druge pokosene. Takodjer mozete vidjeti kako konj kore i krece se u smjeru od uzoranog, ali nema nikog da drzi plug. Pored toga na ovoj fotografiji imalo bor koji ima granu drveta, cudno, zar ne?

Ono sto jos mozemo uociti jeste da grozdje raste na ogradi, te da na kuci nema ugradjenih vrata i da se zavjese nalaze izvan prozora. Covjeka kojeg vidite na fotografiji je prevelik u odnosu na kucu, te je takodjer i pas naspram ovaca koje cuva.