Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ovo mi je bila najveća trauma u životu! Ja imam 18 godina, a moj dečko 54! Kada sam mu rekla da sam trudna on je uradio OVO… – Pretraga

Ovo mi je bila najveća trauma u životu! Ja imam 18 godina, a moj dečko 54! Kada sam mu rekla da sam trudna on je uradio OVO…

Svi smo svjesni cinjenice da je u posljednje vrijeme sve vise ljubavnih veza gdje su velike razlike u godinama. Naime, mi smo imali priliku cuti, ali i vidjeti veze cije su razlike po 30 i vise godina. U posljednje vrijeme je sve vise takvih slucajeva, dok tako nije prije bilo. Mi smatramo da su glavni razlozi za to finansije. Takodjer se i javnost nekoliko puta slozila s nama, jer sve mlade djevojke prihvataju starije osobe, jer misle da su im zbog godina centar svijeta. Na kraju se desi to da one shvate kako starijim osobama predstavljaju samo avanturu.

U samom naslovu ste mogli vidjeti da cemo danas pisati o djevojci koja je odlucila podijeliti svoju ispovijest. Naime, radi se o tome da je ona u vezi sa covjekom koji ima 54 godine i koji je zaposlio. Vjerovatno vam je vec jasan razlog njihove veze. Pored toga ovaj covjek 27 godina u braku, te ima svoju proodicu. Ona ima zelju da se on razvede, i da bude s njom u braku, jer bi na takav nacin i ona dobila nesto njegovog bogatstva.

Kada mu je odlucila reci da je trudna, on je ostao u soku i nije znao sta dalje da radi. Svu krivicu je prebacio na nju, te joj je rekao da nekako mora rijesiti taj problem. Vjerovatno ga je bilo strah sta ce se dogoditi ako to sazna njegova supruga. Ona na svu srecu nije bila trudna, vec je samo htjela da ga odvoji od njegove supruge. Na kraju je mogla vidjeti koliko mu ona vrijedi, i da nema vise sta raditi pored njega.