Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Prva fotografija malog Željka raznježila sve! Ova objava topi i najtvrđa srca! – Pretraga

Prva fotografija malog Željka raznježila sve! Ova objava topi i najtvrđa srca!

Kao sto i sami znate, porodica Raznatovic je postala glavna meta medija, te se cesto spominju na raznim portalima. Naime, mediji su ispratili sve vazne trenutke kada je ova porodica u pitanju, od vjencanja Bogdane i Veljka pa sve do rodjenja malog Zeljka. Takodjer je i cijela javnost sa velikim uzbudjenjem iscekivala dolazak na svijet nasljednika porodice Raznatovic. Naime, on je dobio ime po svom pokojnom dedi Arkanu. Kako saznajemo, Cecin unuk od prvog dana pa sve do danas lijepo napreduje. Takodjer je svima poznato da se Bogdana porodila u privatnoj klinici u kojoj se porodila i najpopularnija Srpska pjevacica Svetlana Ceca Raznatovic prije 24 godine.

Naime, Bogdana je imala porod na carski rez, te se sve do sada oporavila i moze normalno obavljati aktivnosti. Pored toga vam je poznato da je Ceca po rodjenju unuka napravila veliku zabavu u vili na Dedinju, a tu je prisustvovalo oko stotinu osoba. Najvise je bilo onih sa estrade, ali su se tu nasli i ljudi iz privatnog zivota. Naime, njima se dogodilo da im je neko od gostiju bio zarazen koronavirusom. To je preslo na Cecu i Veljka te su morali biti u izolaciji 14 dana, a Veljko u to vrijeme nije mogao vidjeti svog sina. Nakon toga su se ponovo testirali, te je test drugi put bio negativan.

Naime, u samom naslovu ste mogu vidjeti o cemu se radi u ovom clanku, te je Anastasija ovih dana odlucila iznenaditi cijelu javnost. Ona je objavila fotografije na svom Instagram profilu, te je po prvi put svima pokazala kako izgleda mali Zeljko.