PRVI PUT SE SRELA ANABELA I LUNA ! NE MOŽE DA DOĐE SEBI NAKON ONOGA ŠTO JOJ JE MAJKA REKLA !!

Naime, dok je Anabela Atijas bila na odmoru Luna je iskoristila priliku da bude sa svojom mladjom sestrom i odvela je u Zoo vrt, gdje su jako uzivale u zajednickom vremenu. Luna je odlucila da slobodno vrijeme iskoristi na kvalitetan nacin i provede ga sa svojom Blankicom i ujedno navodno izgledi odnose sa svojom mladom sestrom koja je ocigledno bila jako ljuta na nju nakon svadja sa majkom tokom takmicenja “Zadruge 3 “

Nakon sto je iasla iz rijalitija Luna je svo vrijeme se trudila da nadoknadi izgubljeno vrijeme sa sestrama, a posebno je vezana za malu Blankicu. Izovr nam kaze da Anabela i Luna nisu u dobrim odnosima, posebno se to odnosi nakon Lunine vjeridbe kojoj nije prisustvovala. To je potpuno slomilo Anabelu i one su vise u poslovnom kontatku, nego porodicnom. Naime, kako je Anabela otputovala na odmor sa bivsim suprugomm Andrejom, ostavila je Blankicu Luni, kako bi mogle da provedu zajednicko vrijeme. Iako je to bio trenutak kada su se majka i kcerka napokon srele oci u oci, one su i dalje u zategnutim odnosima i vidjaju se samo iskljucivo radi Blankice.

Svi znamo da se Anabela ne slaze sa Luninom vezom, a pogodilo joj je sto je za vjeridbu saznala iz medija, te je i Luni jako tesko zbog trenutne situacije. Ona je plakala tokom vjeridbe sto Anabela nije tu, ali je svjesna da je situacija prosto neprijatna za sve. Zato se trudi na sve nacine da popravi odnose barem sa sestrama, s obzirom na to da Anabela i nakon vjeridbe i dalje sumnja u Markove namjere sa Lunom.