SKANDAL: Bogdana kupila diplomu MEDICINSKOG FAKULTETA! Ona se kaje što je otišla u Njemačku da radi!

Naime, danas vam donosimo jednu pricu sa kojom ste se vjerovatno imali vise puta u zivotu susresti. Radi se o jednoj djevojci koja se zove Bogdana Ljubojevic i koja se rodila u Backoj Palanti. Odlucila je ispricati kroz sta je prolazila u svom zivotu, te je istakla da tamo nije imala lijepu sudbinu. Uz podrsku svojih roditelja je kupila diplomu medicinskog fakulteta, te je imala zelju da kao i njene drugarice pronadje bolju buducnost u Njemackoj sto danas mnogi rade.

Ova djevojka je svima zeljela pokazati da nije sve onako kako izgleda i kako se prica, te da u Njemackoj nije toliko savrseno kao sto su to mnogi mislili. Naime, ona je za medije istakla da njeni roditelji nisu bili skolovani, te da su mnogo ulozili za njenu kupljenu diplomu medicinskog fakulteta. Kako bi se oduzila svojim roditeljima, Bogdana je odlucila otici u Njemacku i tamo zaraditi mnogo novca, te pronaci bolju buducnost za sebe, ali i za svoju porodicu.

Ona je pored svega istakla kako njeni roditelji nisu znali da je savjetuju, te je ona otisla tamo i zaradila mnogo novca. Sve je bilo sjajno dok zbog njene ruke nije preminuo covjek. Ona je poslije toga sve savjetovala da nije sve u parama, i da nisu pare vrijedne onoga sto je ona ucinila.