SKANDAL: Matora i Monika se ljubile pred svima! One su bile u velikom zanosu! (VIDEO)

Za sve one koji nisu znali, nedavno se zavrsila sezona najgledanijeg rijalitija, a to je svakako Zadruga. Nedugo nakon toga je pocela nova sezona u koju su imali priliku uci sva poznata lica koja javnost mnogo voli. Rijaliti programi su vec dugo vremena zanimljivi javnosti, te su oni postali najgledaniji na ovim prostorima. Tu ste imali prilike vidjeti razlicite scene od svadja, tuca, psovki, pa sve do sticanja novih ljubavi kao i prijateljstava. Takve stvari privace osobe koje su napolju i koje sve ovo prate putem malih ekrana.

Danas vam donosimo nesto sto je zgrozilo cijelu javnost, a u pitanju su Matora i Monika koje su trenutno u emotivnoj vezi. Naime, doslo je vrijeme kada se vise niko ne stidi raditi bilo sta pred kamerama, te im nije vazno ko ih gleda i kako ce se to sve komentarisati. U nastavku teksta vam donosimo video na kojem mozete vidjeti sta su Matora i Monika radile pred svima u kuci, a pored toga su i sve kamere uspjele snimiti ovaj dogadjaj i hiljade gledatelja je imalo priliko vidjeti sve ovo uzivo.

U pocetku ove sezone one nisu htjele priznati svima da su u vezi, ali nakon ovog videa ce svima biti jasan njihov odnos. Sada svi ocekuju da ce u novu sezonu uci i Sanja i napraviti veliku scenu. Za sve one koji ne znaju, Sanja je bivsa djevojka Matore koja je s njom bila u prosloj sezoni najgledanijeg rijalitija.