ŠOKANTNO: Srpskog pjevača ujeo Brenin pas! On je ODMAH morao biti prebačen u bolnicu! Pogledajte o čemu se radi!

Za sve one koji nisu znali, Lepa Brena je jedna od najpoznatijih pjevacica na ovim prostorima, ali i sire. Naime, ona ima kucne ljubimce, te nije ni svjesna koliku odgovornost nosi sa sobom. Takodjer Brena njeguje i one koji mogu ugroziti ljudski zivot. Dogodilo se nesto cega su se mnogi plasili, a to jeste da je Brenin pas izujedao poznatog sprskog pjevaca, te se sada ova pjevacica nalazi u velikom problemu. Svi smo svjesni cinjenice koliku Brena ljubav pruza svojim psima, ali nazalost to za nju moze imati velike posljedice.

Naime, u nastavku teksta vam donosimo ime nesretnog pjevaca kojeg je ujeo Brenin pas, a u pitanju je Dragan Kojic Keba. Ovaj pjevac se nasao u veoma nezgodnoj situaciji, a svoju anegdotu je odlucio ispricati tokom gostovanja u emisiji Grand Specijal. Naime, kada je pricao, to je izgledao nesrestno, ali i smijesno. Dragan Kojic Keba je istakao kako mu jos uvijek nije jasno zbog cega ga je ujeo pas Lepe Brene.

On je imao priliku cesto provoditi vrijeme s tim psom, te je on dobro poznavao njegov miris, ali se toga dana nesto dogodilo da je pas bio veoma ljut i da ga je odjednom ujeo, istakao je Keba. Kako saznajemo, taj ugriz je bio veoma opasan i dubok, te je Keba istog trenutka morao ici u hitnu kako bi primio vakcinu.