ŠOKANTNO: Svi su tužni zbog Petra Strugara! Evo šta kaže policija!

Kao sto i sami znate, u posljednje vrijeme svako od nas se ima priliku susresti sa raznim situacijama. Naime, od pocetka ove godine se u cijelom svijetu izdesavalo dosta toga, te smo vise okruzeni losim stvarima, nego lijepim. Danas vam takodjer donosimo jednu od tuznijih vijesti koja nam dolazi iz Srbije. Svima je vec poznat popularni glumac Petar Strugar. Naime, on je kako saznajemo hitno prebacen u bolnicu, te je njegov zivot u opasnosti.

S obzirom da mi imamo sve moguce informacije koje vam blagovremeno prenosimo, Petar Strugar je bio fizicki napadnut u Jakovu i to u poslijepodnevnim satima. Takodjer smo uspjeli saznati da je imao prepirku sa Ivanom G. nakon cega je i nastala tuca u kojoj je Petar najvise nastradao. On je imao teske povrede glave, te je morao hitno biti prevezen u bolnicu na dalje lijecenje. On je insistirao da se ovaj incident prijavi policiji, nakon cega su oni izasli na mjesto dogadjaja i uzeli sve potrebne izjave.

Poznati glumac ce takodjer morati dati izjavu nakon sto ljekari odluce da je spreman za to. Za sada se osjeca bolje, te mu na svu srecu zivot vise nije u opasnosti. Cijela javnost se nalazila u velikom soku nakon sto su saznali za ovakav dogadjaj.