Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

SRPSKA MAJKA MOLI ZA POMOĆ: Evo koliko je novca prijeko potrebno! – Pretraga

SRPSKA MAJKA MOLI ZA POMOĆ: Evo koliko je novca prijeko potrebno!

Svima je vec poznato da Svetlana Ceca Raznatovic nosi titulu “Srpske majke” i da je ona najpopularnija pjevacica na ovim prostorima, ali i sire. Naime, njoj niti u jednom trenutku nije zasmetao ovaj nadimak, te ona voli da je ljudi tako zovu, iako su mnogi mislili da to nije ispravno. Mnogi popularni pjevaci i pjevacice su u posljednje vrijeme glavna meta medija, te mediji znaju svaki njihov korak i svako desavanje u njihovom privatnom zivotu sto javnost mnogo zanima. Pored slavnih licnosti, na meti su i njihove porodice.

Mnogi od vas su ostali bez komentara kada su vidjeli naslov ovog teksta, te su sa velikim interesovanjem morali procitati o cemu se zapravo radi. Da, istina je. Srpska majka je javno zamolila cijeli svijet za pomoc, te je u pitanju velika svota novca. Svima je vec poznato da Svetlana Ceca Raznatovic ima milione fanova sirom svijeta i da je toliki broj osoba konstantno prati na drustvenim mrezama. Radi se o tome da je prije nekoliko dana ova pjevacica na svoj story objavila apel za pomoc oboljeloj djeci kojoj je potrebno mnogo novca za lijecenje.

Svi smo svjesni cinjenice da je Ceca pomogla mnogim osobama, te da je i prije tajno pomagala na sve moguce nacine, a pored toga je i uplacivala velike svote novca. Pandemija je sada svima poremetila biznis, te niko ne zivi kao sto je prije zivio. Vjerujemo da Ceca sada nema toliko novca da sama pomogne djeci, te se iz tog razloga objavila javnosti da svi ucestvuju u pomoci.