Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

STANIJA DOBROJEVIĆ SE NALAZI U OPASNOSTI: Kristijan Golubović javno prijetio starleti! – Pretraga

STANIJA DOBROJEVIĆ SE NALAZI U OPASNOSTI: Kristijan Golubović javno prijetio starleti!

Kao sto i sami mozete vidjeti, razni rijaliti programi su postali najgledaniji na ovim prostorima. Ubjedljivo najpopularniji rijaliti program za sada jeste Zadruga cija je nova sezona tek pocela. Ljudima su mnogo zanimljive svadje, psovke, tuce, te razne scene koje prave ucesnici ovih programa. Svima je vec poznato da je tek pocela nova sezona Zadruge, a vec su krenuli razni fizicki sukobi, te su pored toga pale i razne prijetnje.

Svi oni koji redovno gledaju ovaj program su mogli vidjeti da je glavni uzrocnik svega Kristijan Golubovic. U samom naslovu ste mogli vidjeti o cemu cemo najvise pisati danas. Radi se o tome da je Kristijan Golubovic sinoc javno poslao prijetnju Staniji Dobrojevic, te je istakao kako ce je ubiti svojim rukama ako mu se ona pri ulasku u Zadrugu ne izvine zbog vrijedjanja njegove zene, kao i djeteta.

Ovo nikome ne bi moglo biti svejedno, te bi svi bili uplaseni da smo na Stanijinom mjestu. Takodjer je i ona sva uplasena zbog prijetnji objavila post na drustvenim mrezama, a njen tekst je izgledao kilometarski. Naime, ona je u tom tekstu molila za pomoc, te je istakla kako to nije samo rijaliti, vec je njen zivot u pitanju i da joj Kristijan javno prijeti smrcu. Za vas smo spremili fotografiju na kojoj mozete procitati o cemu se zapravo radi.