Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

STIGLA TUŽNA VIJEST O MUSTAFI NADAREVIĆU: Evo šta su izjavili iz bolnice! – Pretraga

STIGLA TUŽNA VIJEST O MUSTAFI NADAREVIĆU: Evo šta su izjavili iz bolnice!

Danas postoji veoma mali broj legendi koje svi znaju i koje ce uvijek ostati u sjecanju javnosti. Za sve one koji nisu znali, jedan od najboljih bosanskohercegovackih glumaca se nalazi u bolnici, te je imao priliku poslati poruku iz iste. Naime, kada se oglasio, sokirao je cijelu javnost, a posebno svoje velike fanove. Radi se o Mustafi Nadarevicu kojeg smo svi rado gledali na malim ekranima u seriji “Lud Zbunjen Normalan”, te on boluje od teske bolesti i pitanje je da li cemo ga ikada vise moci gledati na malim ekranima.

Iako boluje od teske bolesti, on ce nastojati da nastavi sa snimanjem ove serije koju niko ne moze zamisliti bez njegove uloge. Kako saznajemo, snimanje novih epizoda je pocelo u martu, ali je moralo biti obustavljeno zbog pandemije koja je poremetila sve. Nakon toga se Mustafa Nadarevic odlucio vratiti u Zagreb gdje idalje boravi. Dogodilo se to da su ga novinari nazvali i pitali kada ce moci nastaviti sa snimanjem, a on im je odgovorio da se nalazi u bolnici, te da mu nije ni do cega. Iz ovoga smo mogli zakljuciti da se njegovo stanje nazalost pogorsalo, te da postoji mogucnost da ga vise necemo moci vidjeti na malim ekranima.

Takodjer je imao priliku javnosti se obratiti i reziser serije koji se zove Fedja Isovic. Naime, on je istakao kako ne dolazi u obzir snimanje serije Lud Zbunjen Normalan bez Mustafe Nadarevica. Tu opciju nikada nisu razmatrili, niti imaju u planu razmatrati. Sta ce se dogoditi u narednom periodu ostaje nam da vidimo. Svi se nadamo da ce se Mustafa sto prije oporaviti i da ce pobijediti tu bolest.