STRAŠNO ! Pokušao je da otme djevojčicu ispred majke, a onda se pojavio HEROJ ! Pogledajte šta je uradio !!

Svi smo svjesni cinjenice da zivimo u jednom jako surovom i nesigurnom vremenu, nikada prije se nisu ovoliko desavale lose stvari. Naime, opasnost ide sa svih strana i jako tesko i opasno je da se postane roditelj, te je posebno jako tesko da se pazi na djecu koja su napolju, ili u skoli i na putu jer losi ljudi vrebaju sa svih strana i cakeju samo minut nepaznje da se napravi veliki problem. Ali desava se i to da neko moze da ima mnogo srece u jako teskim situacijama. Ovo je nastalo u Juznoj Americi.

Naime, ova majka je sjedila u restoranu sa svojom sestrom i kcerkicom od 4 godine i nije ni slutila da ce neko da pokusa da otme njenu kcerku. Muskarac je polako dosao iza ledja i preko ograde je posmatrao ovu damu, pa je nakon toga shvatio da tu nema muskarca koji bi mogao da nam se suprotstvari i krenuo je ka djevojcici. U sekundi je uhvaito djevojcicu i poceo da je nosi, a majka je skocila tada i drzala djevojcicu svo vrijeme za ruke.

Nevjerovatno je kakvu je reakciju imao ovaj covjek koji je u tom trenutku sjedio za susjednim stolom i koliko se zaista svega poklopilo u jednom trenutku, tako da je taj covjek nju spasio, jer je tada otmicar preskocio ogradu i muskarac za susjednim stolom je pogledao na tu stranu.Pored toga sto je ispao veliki heroj, pokazao je i da vlada sa posebnim vjestinama. Policija je stigla na mjesto dogadjaja jako brzo.