Svi gledaju samo u nju! Ana se pojavila sa svojom partnerkom! Cijela javnost ima samo pozitivne komentare!

Kao sto i sami znate, premijerka Srbije, Ana Brnabic je u posljednjih nekoliko mjeseci bila veoma aktivna u raznim medijima. Ona zaista odlicno obavlja svoj posao, te je mnogi najvise cijene zbog toga. Predsjednik Srbije, Aleksandar Vucic ima mnogo povjerenja u Anu, te je ona njegova omiljena politicarka. Za sada je Anina pozicija malo ugrozena iz razloga sto mnogo ljudi zeli biti na njenom mjestu, te su se i oni kandidovali za premijera Srbije.

Postoji odredjeni broj osoba koji osudjuju Anu zbog njene s*****ln* orijentacije, ali s obzirom da ona odlicno radi vise ima onih koji je podrzavaju u svemu. Mnogi za Anu Brnabic kazu da ima dosta hrabrosti, jer je jedna od rijetkih koja se moze suociti sa raznim problemima i rijesiti ih na najbolji moguci nacin. Politicari su takodjer postali veoma poznati, te javnost zanima sve sto je vezano za njih, ali pored toga ljude zanimaju i njihove porodice. Danas cemo se posvetiti najvise privatnom zivotu Ane Brnabic, te podijeliti sa vama svaku informaciju koju imamo.

Ana se trudi da svoju partnerku ne eksponira mnogo u javnosti. Ona se posljednji put pojavila kod ambasadora Amerike u Beogradu na godisnjem prijemu “Moderna americka zena i moda u Srbiji”. Tada su svi gledali u Aninu partnerku koja je odusevila sve svojim izgledom. Ona je nosila prelijepu ljubicastu haljinu, a svima je vec poznato da je ona poznata doktorica i da je veoma lijepa. Ona i Ana imaju sina Igora sa kojim su stalno kuci. Naime, one su do sada naisle na veliki broj osuda, ali se nisu osvrtale na to, te su nastavile sa svojim zivotom onako kako im se svidja.