Svi su u suzama zbog Dragane Mirković! Ona boluje od teške bolesti! Evo o čemu se radi!

Kao sto i sami mozete vidjeti, veliki broj pjevaca i pjevacica je svaki dan na naslovnim stranama, te cijelu javnost zanima sta se desava u njihovom privatnom zivotu, kao i zivotima kod njihovih porodica. Postoji veoma mali broj slavnih koji se ne zele eksponirati u javnosti, niti bi voljeli da to rade njihove porodice. Danas cemo pisati o jednoj od najpopularnijih pjevacica na ovim prostorima, ali i sire, a to je Dragana Mirkovic.

Svima je vec poznato da je ova pjevacica veoma bogata, te da ima jako uspjesnu karijeru i da zivi u u dvorcu u Austriji. Svi smo se barem jednom pitali sta ovim ljudima moze nedostajati? Ipak kod svakoga postoji nesto sto mu nedostaje, a u ovom slucaju nasoj poznatoj Dragani Mirkovic nazalost nedostaje zdravlje. Ona je u javnosti odlucila podijeliti veliku tajnu koju je cuvala dugo u sebi.

Dragana je istakla kako je godinama cuvala u sebi probleme koji su bili vezani za njeno zdravstveno stanje. Nazalost, ti problemi su neizljecivi, te kada je shvatila da oni postaju sve vise vidljivi, odlucila je pricati o njima. Radi se o tome da poznata pjevacica ima problema sa stitnom zlijezdom. Ona na svu srecu nije smrtonosna, ali je nazalost neizljeciva, te joj stvara problem kada je karijera u pitanju. Dragana nekada ne moze pricati, a kamoli pjevati, jer ima osjecaj kao da joj stoji knedla u grlu i onda joj to blokira glasne zice.