VIJEST KOJA JE POGODILA CIJELU DRŽAVU: Pogledajte ko je danas poginuo u saobraćajnoj nesreći!

Naime, svakoga dana imamo priliku susresti se sa raznim situacijama. Nazalost, u cijelom svijetu postoji vise losih desavanja, nego onih lijepi, te nas svaki dan probudi neka losa vijest. Danas vam donosimo informaciju da se dogodila teska saobracajna nesreca i to u novopazarskom naselju Prcenova, tacnije na magistralnom putu prema Goliji. U ovoj nesreci je nastradao 24-godisnji Nemanja P., a u nesreci su ucestvovale jos dvije osobe koje imaju lakse tjelesne povrede.

Kako nezvanicno saznajemo, Nemanja je bio suvozac putnickog motornog vozila dzip WV tuareg kojim je upravljao momak inicijala L.K., a trece lice koje se nalazilo u tom vozilu je bila djevojka koju su ovu mladici trebali odvesti kuci. Ova vijest je pogodila cijelu javnost, te niko ne moze da vjeruje da odlazi veliki broj mladih zivota. Razlozi ove nesrece su jos uvijek nepoznati.

Naime, automobil je sletio sa puta i udario u banderu nakon cega se prevrnuo na krov. Nemanja je nazalost preminuo na licu mjesta, dok su drugi mladic i djevojka prosli bez tezih posljedica. Vozac automobila se trenutno nalazi u novopazarskoj Opstoj bolnici, te se na prijemu nalazio u velikom soku sa naprsnucima rebara.