Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

ZBOG OVE DOKTORICE MNOGI U NIŠU NEMAJU NIŠTA PROTIV DA SE ZARAZE KORONOM ! Ovaj video napravio pravu pometnju na društvenim mrežama ! – Pretraga

ZBOG OVE DOKTORICE MNOGI U NIŠU NEMAJU NIŠTA PROTIV DA SE ZARAZE KORONOM ! Ovaj video napravio pravu pometnju na društvenim mrežama !

Naime, ovih dana se Srbijom poceo siriti snimak jedne atraktivne plavuse sa veoma istaknutim atributima, a saznalo se da je u haljini u kojoj sve puca i koja ima odlican dekolte doktorica fizikalne medicine Tomislava Petrusic, a snimak na kojem se ona uz muziku uvija je napravljen u jednoj od kancelarija Doma zdravlja u Nisu gdje je ova doktorica zaposlenik. Doktorkin nastup pred ogledalom koji je sama snimila nikoga nije ostavila ravnodusnim!

Saznalo se da se radi o doktorici koja ima blizu 50 godina, koja osim sto voli fizikalnu medicinu, mnogo voli i da se snima, pa sve to radi na radnom mjestu. Na snimci se vidi da je u njenoj kancelariji pojacana muzika, a veliki dio javnosti je ovaj snimak osudio, sa rijecima da je veoma neprofesionalno da jedan od zdravstveinh radnika se ponasa na ovakav nacin dok vecina njenih kolega nema predaha, jer rade po kovid bolnicama, a ona definitivno uziva !

Naravno bilo je i onih drugih koji su rekli da doktorica svakako ima sta da pokaze, pa da ima pravo i da se snima. Kako se saznalo, doktorica Peturisc je poskidala veci dio snimka na kojima je ona glavna uloga i na kojima se na neki nacin hvali svojim atributima. Za nju mnogi kazu da na posao dolazi uvijek provokativno obucena i da ne kaje za komentare kojih je i previse. Oni koji je poznaju malo duze, kazu da je u vrijeme studija bila prava ljepotica ali je onda zavoljela plasticnu hirurgiju !