Žene koje su rođene u ova 4 horoskopska znaka su veoma loše majke! Da li i vi spadate u njih?

Naime, mi svakoga dana dobijamo razne informacije koje se pojedinim ljudima svidjaju, dok se drugima ne svidjaju. Razna istrazivanja su pokazala da djeca ovih majki cijeli svoj zivot nemaju ljubav i njeznost. Naime, kada ovakva djeca odrastu, onda oni jednoga dana odluce prekinuti svaki kontakt sa svojom majkom. Tek tada shvate da je ona osoba koja svoje dijete nikada nije ni voljela. Ovo vecini osoba ne moze zvucati normalno, jer roditelji koji bi sve dali za svoje dijete ne mogu shvatiti ovako nesto i da zapravo postoje ovakve majke.

Nazalost, danas u svijetu postoje razni tipovi ljudi i razna desavanja koja mnoge ostavljaju bez komentara. Mnogi se zapitaju kako majcinstvo i hladnoca mogu stati u istu recenicu. Rijetko ko moze shvatiti kako je takvo nesto moguce, ali nazalost ovakve stvari postoje. Danas vam donosimo nesto sa astroloskog apsekta, a to su 4 horoskopska znaka koja isticu da zene koje su rodjenje u njima ne mogu biti dobre majke. U nastavku teksta mozete pogledati koji su to znakovi u pitanju.

Jarac – Majka u ovom horoskopskom znaku od svoje djece zahtijeva cvrstu disciplinu. One misle da su emocije samo jedna velika slabost, te da ne vode nicemu dobrome. Tada njihova djeca pate i zude za osjecajem toplog zagrljaja, lijepih rijeci i njeznosti. Djevica – Ovo svima zvuci nemoguce, ali ovaj horoskop ne laze. Majke u ovom horoskopskom znaku su jako odgovorne, ali one nazalost misle da je njihova duznost samo osigurati osnovne potrebe, te svakodnevno kuhati, redovno cistiti, i cuvati djecu pristojnom i urednom. Ovakve zene zaborave sta njihova djeca zapravo zele i sta im je zaista potrebno. Lav – Kada se ove zene ostvare u ulozi majke, one daju sve od sebe da se posvete bebi. Naime, kada njihova djeca odrastu, majke Lavovi zele da njihova djeca budu onako kako su one zamislile. Ako kcerka zeli da bude balerina, a majka je zamisli u necemu drugom, onda ce djetetu tesko biti ostvariti se u ulozi balerine. Ovan – Ovakve majke se trude da budu odlican primjer djeci, te uvijek pronadju vrijeme za svoju porodicu, kao i za karijeru. One postavljaju stroga pravila i ocekuju da ih svi clanovi porodice dobro prate. Zbog nekih stvari djeca kada odrastu dolaze u sukob sa ovakvim majkama, jer njihove obaveze ispunjavaju drugi.